Bendtner: Zaslužujemo plate kao filmske zvezde!

Izvor: Blic, 08.Feb.2011, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bendtner: Zaslužujemo plate kao filmske zvezde!

Napadač Arsenala Niklas Bendtner smatra da fudbaleri zaslužuju ogromne plate, jer mnogo toga žrtvuju zbog karijere.

"I fudbaleri mnogo plaćaju. Lično, smatram da moje telo plaća veliku cenu, izdvajam mnogo vremena zbog fudbala i nikada nemam prava na privatnost. Ne žalim se, to je normalno kada si profesionalac, ali definitivno je i cena koju mi plaćamo visoka”, rekao je Bendtner.

On je dodao da osim toga što moraju da se odreknu privatnosti, fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << moraju da zaborave i na druge stvari.

" Kada si fudbaler, ne možeš sa devojkom da izađeš u restoran, ali ono što mi najviše nedostaje jeste skijanje. Ne smem to sebi da priuštim zbog rizika od povrede”, rekao je Bendtner.

Bendtner možda još nije ostvaren kao fudbaler, ali ga to ne sprečava da redovno u intervjuima priča o svojim kvalitetima, pa je ponovio da je "jedan od najboljih napadača sveta”. Za najbolje, kako kaže, trebalo bi da budu rezervisane i najveće plate.

"Teško je porediti plate fudbalera sa platama bankara ili direktora velikih kompanija. Njihov posao je veoma važan i utiče na mnoge ljude, naš je nešto drugačiji. Ipak, na ovom nivou, u Arsenalu, fudbal je prvoklasna zabava. Zato ne treba porediti plate sa menadžerskim, već sa platama filmskih zvezda”, rekao je Bendtner.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.