Benatija na pozajmici u Juventusu

Izvor: B92, 14.Jul.2016, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benatija na pozajmici u Juventusu

Marokanski štoper Mehdi Benatija napustio je Bajern i prešao na jednogodišnju pozajmicu u Juventus, saopštio je šampion Italije.

Juventus će na kraju sezone imati opciju da otkupi kompletan ugovor Benatije za 20 miliona evra.

Benatija se vraća u Seriju A, gde je sa velikim uspehom igrao za Udineze i Romu, odakle je 2014. godine prešao u Bajern za 26 miliona evra.

Dvadesetdevetogodišnji defanzivac imao je velikih problema sa povredama u Minhenu, ali je za dve sezone uspeo da odigra 43 utakmice i postigne tri gola.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Juventus dovodi igrača Bajerna!

Izvor: Telegraf.rs, 15.Jul.2016, 06:56

Marokanski fudbaler Mehdi Benatija napustio je Bajern i samo ga lekarski pregledi dele od prelaska na jednogodišnju pozajmicu u Juventus, saopštio je šampion Italije...Juventus će na kraju sezone imati opciju da otkupi kompletan ugovor Benatije za 20 miliona evra...Benatija se vraća u Seriju A,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.