Ben se okreće derbiju i koračanju ka tituli!

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2020, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben se okreće derbiju i "koračanju ka tituli"!

El Fardu Ben smatra da ovaj poraz neće mnogo boleti ukoliko se pobedi u derbiju.

Crvena zvezda je danas protiv Inđije odigrala bez pobednika, bilo je 1:1.

Ovaj remi je došao pred duel sa Partizanom u domaćem šampionatu koji je na programu u nedelju, što je donekle poremetilo crveno-bele.

Danas se ponovo istakao Ben, možda i najbolji fudbaler Crvene zvezde u ovom trenutku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<



"Zaista težak meč. Hteli smo da pobedimo. To nam je uvek cilj, tako da ne možemo da budemo zadovoljni remijem. Promenili smo pristup na poluvremenu, imali dosta šansi u drugom delu igre, postigli i pogodak, mogli i još jedan, ali ipak je meč završen nerešenim rezultatom. Bili smo dobri u drugom poluvremenu, ali smo morali da pobedimo. Nadam se da ćemo trijumfovati u narednom meču i nastaviti da koračamo ka tituli"
, istakao je Ben.

Ben je trenutno i najbolji strelac Crvene zvezde u domaćem šampionatu sa 11 golova.

"Drago mi je što sam postigao pogodak, to je zadatak svakog napadača. Trudim se da pomažem timu na razne načine. Voleo bih da postignem gol i u narednom meču. Očekuje nas derbi u nedelju i spremni smo. Kažem, želim da pogodim mrežu večitog rivala, ali najvažnije je da pobedimo i osvojimo nova tri boda", rekao je El Fardu Ben.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MORALI SMO DA POBEDIMO: Ovako je El Fardu Ben prokomentarisao Zvezdin remi u Inđiji

Izvor: Kurir, 26.Feb.2020

Fudbaler Crvene zvezde El Faru Ben rekao je danas da je meč protiv Inđije bio težak i da njegova ekipa nije zadovoljna remijem.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.