Ben ekspres - Napadač Zvezde čuva nade Komora (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben ekspres - Napadač Zvezde čuva nade Komora (foto)

Na samom startu susreta sa Malavijem El Fardu Ben se upisao u listu strelaca.

Komori su dočekali Malavi u okviru petog kola kvalifikacija za Kup afričkih nacija.

Nakon manje od dva minuta igre, domaća selekcija je došla do prednosti, strelac je bio napadač Crvene zvezde El Fardu Ben. Bio je to i jedini gol u prvih 45 minuta.

To je ukupno njegov deveti gol u dresu reprezentacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na 17. nastupu, čak četvrti u trenutnim kvalifikacijama, samo su Abdul Razak iz Burundija (5) i Odion Ihalo (6) iz Nigerije bolji strelci od njega u ovom trenutku.

Komori su na trećem mestu grupe B u okviru kvalifikacija za KAN, ukoliko slave protiv Malavija imaće tri boda manje od Kameruna, pa bi u tom slučaju u direktnom okršaju ove dve selekcije donele odluku ko će na smotru najboljih afričkih selekcija.

#CAN2019  GOAAAL El Fardou Ben Mohamed ouvre le score sur coup franc pleine lucarne.

2' : Comores 1-0 Malawi #COMMWI #VeriPiya 💚#AFCON2019Q pic.twitter.com/zoDrN1hi2G

— Comoros Football 269 (@ComorosFootball) 17. новембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Benova životna forma: Pet utakmica - pet golova za Komorska Ostrva, treći strelac kvalifikacija za Kup nacija

Izvor: MozzartSport.com, 17.Nov.2018

Životna forma Mohameda El Fardua Bena! Napadač Crvene zvezde postigao je četvrti pogodak na petoj utakmici u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija, a ako se računa i meč preliminarne faze sa Mauricijusom onda dolazi do skora pet od pet! Ovaj današnji protiv Malavija pomogao je Komorskim Ostrvima...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.