Beljerin odlazi, ko je stao u red?

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020, 20:10

Beljerin odlazi, ko je stao u red?

Ektor Beljerin nije daleko od odlaska iz Arsenala.

Desni bek Arsenala Ektor Beljerin mogao bi da ode iz ovog kluba na kraju sezone, a zainteresovanih itekako ima.

Ovaj 25-godišnji fudbaler je frustriran, pre svega zbog manjka ambicija Arsenala koje su se smanjile prethodnih godina, a imajući u vidu da je on čitavu svoju karijeru u ovom klubu, dobro se seća da je Arsenal bio redovan učesnik Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampiona i to u najboljih 16 timova.

Beljerin je ove sezone zabeležio 16 utakmica uz gol i 2 asistencije.

Ko bi mogao da ga dovede?

Inter i Juventus su se raspitivali za njega, podsetimo da je ranije i Barsa bila zainteresovana, ali izgleda da je ta zainteresovanost splasla.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kolumbijac iz Atletiko Madrida na meti giganata iz Serije A

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020

Nekoliko klubova ga traži...Desni bek Atletiko Madrida Santijago Arijas povezuje se sa velikim brojem timova, a između ostalog i sa velikanima Serije A...Kolumbijac ne igra previše ove sezone, svega 11 puta se našao u takmičarskim utakmicama i zabeležio je jednu asistenciju...Prema informacijama...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.