Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2020, 21:00

Belerin za svaku pobedu Arsenala sadi 3.000 drveća

Ako Tobdžije krenu da gaze, biće to čitava šuma

Zvezda odbrane Arsenala, Ektor Belerin poznat je kao ljubitelj prirode i životinja. Uostalom, od 2016. je vegan i koristi svaku priliku da ukaže na ekološke probleme.

Ali i da utiče na iste, kao što je slučaj sa akcijom koju podržava od sinoć. Naime, španski as je odlučio da se priključi globalnoj borbi protiv deforistifikacije One Tree Planted i da zasadi 3.000 stabala za svaku pobedu Tobdžija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << do kraja tek nastavljene sezone Premijerlige.

"Mi fudbaleri prečesto pokazujemo skupe stvari, kao što su kola ili satovi, ali retko radimo nešto što je zaista važno za planetu. Zato sam se pridružio ovoj akciji u nadi da ću barem malo podići svest navijačima i kolegama", rekao je Katalonac.

For every @Arsenal game we win this season I will plant 3,000 trees to help combat the carbon emissions issues we have. Follow the link to learn more on how you can get involved by planting a tree with me @onetreeplanted ????https://t.co/mQSqqGc7R5 pic.twitter.com/d0J9OGa1jO

Po onome što smo sinoć videli protiv Mančester Sitija, teško da će Belerin uspeti u svojoj nameri da zasadi pravu malu šumu. Istina, do kraja sezone ostalo je da se odigra još 10 kola, tako da njegov tim ima dosta vremena da proradi.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.