Belami optužen da je zlostavljao dete

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jan.2019, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belami optužen da je zlostavljao dete

Bivši velški reprezetativac Kreg Belami napustio je mesto trenera Kardifa za igrače do 18 godina, pošto je optužen da je zlostavljao dečaka iz tima.

Kako prenose britanski mediji, roditelji tog dečaka su se žalili na ponašanje Belamija i da je zbog toga njihov sin odlučio da ode iz kluba.

Nekadašnji igrač Noriča, Koventrija, Njukasla, Seltika, Blekburna, Liverpula, Mančester sitija i Kardifa je demantovao da je bilo kakvog zlostavljanja. Ujedno je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da mu je žao zbog takvih navoda.

- Privremeno sam napustio klub kako bih u potpunosti sarađivao sa istražnim organima - izjavio je Belami, koji je dres Velsa nosio od 1998. do 2013. godine i postigao je 19 golova u 78 mečeva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kreg Belami napušta Kardif – Optužen za nasilništvo?!

Izvor: Sportske.net, 03.Jan.2019

Tridesetdevetogodišnji Velšanin pred ozbiljnim optužbama...Bivši igrač Njukasla, Liverpula, Mančester Sitija i Kardifa je optužen da tokom treninga sa omladincima iz Kardifa praktikuje nasilništvo i neadekvatan govor za taj uzrast...Velšanin se ‘penzionisao’ 2014. godine i ubrzo nastavio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.