Bekvalac: Možemo među osam najboljih

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2012, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekvalac: Možemo među osam najboljih

Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je, posle žreba u Staroj Pazovi, da njegov tim može da savlada Rad i na taj način se prvi put se plasira u četvrtfinale Kupa Srbije.
Moglo je i lakše i teže. U goste nam dolazi dobro selektirana, kvalitetna, utrenirana i odlično vođena ekipa sa Banjice, ali to je motiv više za nas. Ako budemo imali pristup kao na utakmici sa Donjim Sremom, a nema razloga da ne bude tako, mislim da možemo među osam najboljih – rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je Bekvalac radiju Sto plus.
Tim Novog Pazara je na pravom putu, to je sigurno, a protiv Rada ćemo imati odličnu priliku da proverimo dokle smo stigli – dodao je on.
Oba rivala zauzimaju mesta u vrhu tabele Super lige Srbije. Novi Pazar je trenutno petoplasirani tim prvenstva sa 12 bodova, dok je Rad na trećem mestu sa 17 bodova.
Iako smo trenutno okrenuti sledećem prvenstvenom duelu u Jagodini, meč sa Radom biće fudbalski praznik. Neće biti kalkulacija, nema popravnog i oba tima će ići na pobedu. U svemu će najviše uživati gledaoci – zaključio je Bekvalac.
Utakmica osmine finala Kupa Srbije između Novog Pazara i Rada odigraće se 24. oktobra na novopazarskom Gradskom stadionu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.