Bekrić bez finala EP: Ponosan sam na sebe

Izvor: N1 televizija, 07.Avg.2018, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekrić bez finala EP: Ponosan sam na sebe

Srpski atletičar Emir Bekrić nije uspeo da se plasira u finale treka na 400 metara sa preponama na Evropskom prvenstvu u Berlinu.

Bekrić je u prvoj grupi zauzeo poslednje osmo mesto sa rezultatom 50.96 sekundi, ali i sam plasman u polufinale značajan je uspeh za momka koji je poslednjih godina imao mnogo problema.

"Posle četiri godine sam konačno zdrav i nemam za čim da žalim. Srećan sam što sam uopšte došao na Evropsko i plasirao se u polufinale. Nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << osvojio medalju, nisam ušao u finale, ali sam ponosan na sebe. Pre osam dana sam ispunio normu i uspeo da uđem u polufinale posle četiri godine odsustva sa velikih takmičenja," rekao je Bekrić.

U utorak je sjajan rezultat ostvarila Dušica Topić, koja je postavila novi državni rekord Srbije na 50 kilometara u takmičarskom hodanju.

U sredu će Srbiju na kontinentalnom šampionatu predstavljati Maja Ćirić i Tamara Silaški u kvalifikacijama na 400 metara i Vedran Samar u bacanju koplja.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.