Bekrić: Jedan od najlepših trenutaka u životu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2013, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekrić: Jedan od najlepših trenutaka u životu

"Mogu reći da je ovo za mene bila savršena trka", rekao je Bekrić posle osvajanja zlatne medalje na EP za mlađe seniore u Finskoj.

Postavio novi državni rekord: Emir Bekrić  

 

Srpski atletičar Emir Bekrić rekao je posle osvajanja zlatne medalje na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore u Tampereu, u Finskoj, da je to jedan od najlepših trenutaka koje je doživeo.

"Malo je reći da sam prezadovoljan: tri trke u tri dana zaista nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mala stvar. Ovo je nešto najlepše što mi se desilo u životu. Što je najbitnije za mene, naučio sam kako da trčim sa najboljim trkačima sveta, i zaista mogu reći da je ovo za mene bila savršena trka", rekao je Bekrić.

Bekrić je danas osvojio zlatnu medalju u disciplini 400 metara s preponama na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore u Tampereu. On je trku završio za 48,76 sekundi, što je novi državni rekord Srbije.

Dodao je da se nada da će njegov uspeh privući veliki broj dece da se bavi ovim sportom.

"Nadam se da će ovo privući što više mališana da se bave atletikom, jer ovo je zaista veliki pomak za mene, ali i za našu kraljicu sportova, atletiku. Presrećan sam", kazao je Bekrić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bekrić: Jedan od najlepših trenutaka u životu

Izvor: Dzungla.org, 13.Jul.2013

„Mogu reći da je ovo za mene bila savršena trka“, rekao je Bekrić posle osvajanja zlatne medalje na EP za mlađe seniore u Finskoj.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.