Izvor: RTS, 18.Jan.2021, 18:50

Bekam doveo Nevila u Majami, počinje nova era Intera

Američki fudbalski klub Inter Majami objavio je da je Fil Nevil njihov novi trener.
Nevil u Ameriku stiže kod svog nekadašnjeg saigrača i dugogodišnjeg prijatelja Dejvida Bekama.

"Poznajem Fila još od omladinske škole Mančester junajteda. Mi delimo fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << DNK, pošto su nas trenirali neki od najboljih lidera u ovom sportu i te vrednosti želim da budu i u ovom klubu", rekao je suvlasnik Inter Majamija, Dejvid Bekam.
"Fil ima ogromno iskustvo u fudbalu, kao igrač i kao trener, bio je na internacionalnom nivou i sarađivao sa najboljima u ovom sportu. Znam i njegove kvalitete kao osobe, odanost, iskrenost, poštovanje i neverovatna radna etika i energija. Svako ko je igrao ili radio sa Filom, zna da je on rođeni vođa i verujem da je došao u pravo vreme kod nas", dodao je Bekam.
Nevil je tokom igračke karijere nastupao za Mančester junajted i Everton, dok je kao trener vodio Salford i Englesku žensku reprezentaciju. 
"Prezadovoljan sam i presrećan zbog prilike da treniram Inter Majami i da radim sa celom grupom vlasnika kluba. Ovo je veoma mlad klub, koji dosta obećava i može da napreduje, pa sam tako ja u obavezi da izazivam sebe, moje igrače i sve oko mene da rastemo i gradimo takmičarski duh i kulturu na koju možemo biti ponosni", rekao je novi trener Fil Nevil. 
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POČINJE NOVA ERA: Fil Nevil stigao kod Bekama u Majami – ‘Prezadovoljan sam!’

Izvor: HotSport.rs, 18.Jan.2021

Inter iz Majamija ponosno je objavio da ima novog trenera.. The post POČINJE NOVA ERA: Fil Nevil stigao kod Bekama u Majami – ‘Prezadovoljan sam!’ appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.