Bejl savladao Jovanovića, minimalac Reala protiv fenjeraša

Izvor: B92, 09.Dec.2018, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl savladao Jovanovića, minimalac Reala protiv "fenjeraša"

Fudbaleri Real Madrida savladali su na gostovanju Uesku minimalnim rezultatom (1:0) u 15. kolu španske La Lige.

"Kraljevski klub" ponovo nije blistao na gostovanju, ali je uspeo da stigne do važna tri boda zahvaljujući ranom pogotku Gareta Bejla.

Velšanin je već u osmom minutu doneo prednost gostima i, ispostaviće se, tada postavio konačan rezultat.

On je na drugoj stativi sačekao odličan centaršut Odriosole sa desnog boka, lepo otvorio stopalo i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << volej poslao u donji desni ugao. Srpski golman Aleksandar Jovanović, koji je branio čitav susret, bio je nemoćan.

Nekoliko minuta kasnije Tibo Kurtoa je spasao svoj tim posle šuta Esekjela Avilje, da bi u drugom poluvremenu Melero propustio priliku da izjednači.

Do kraja susreta još jednu priliku je imao Bejl, ali su mreže mirovale i ostalo je 1:0 za Madriđane.

Ekipa Santjaga Solarija popela se na četvrto mesto sa 26 bodova, dva manje od Atletiko Madrid i Sevilje, a pet manje od prvoplasirane Barselone, dok je Ueska ostala zakucana na dnu tabele sa samo sedam bodova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vuković doneo bod Oliju na gostovanju "srpskom" Ksantiju

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2018

Ekipa Milana Rastavca prekinula je niz od tri vezana poraza u prvenstvu, ali je ostala bez čitavog plena zahvaljujući Jagošu Vukoviću...Fudbaleri Olimpijakosa gostovali su na "Škoda Ksanti Areni" u 13. kolu grčke Super Lige, uspeli su da dođu samo do boda, na kraju je bilo 1:1 (0:0)...Poveli su...

Nastavak na Sportske.net...

Minimalac Reala na gostovanju Ueski

Izvor: RTS, 09.Dec.2018

. Fudbaleri Real Madrida savladali su u gostima ekipu Ueske sa 1:0, u meču 15. kola španske La Lige. U ostalim mečevima Eibar i Levante odigrali su 4:4, Valjadolid je u gostima savladao sa 2:1 ekipu Sosijedada, dok je Betis na svom stadionu bio bolji od Valjekana.

Nastavak na RTS...

KRALJEVI SE MUČILI SA FENJERAŠEM: Real posle dosta muke sjajnim golom Bejla savladao Uesku! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 09.Dec.2018

Fudbaleri Real Madrida pobedili su večeras u gostima Uesku sa 1:0 u 15. kolu španske Primere.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.