Bejl pregovara sa Junajtedom, Lopetegi odlučuje

Izvor: RTS, 12.Jul.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl pregovara sa Junajtedom, Lopetegi odlučuje

Fudbaler Real Madrida Geret Bejl započeo je pregovore sa Mančester Junajtedom oko mogućeg transfera i povratka na Ostrvo.
Hitri napadač iz Velsa je, kao i prethodnih godina, primarni cilj "crvenih đavola" u ovom prelaznom roku, prenose britanski mediji.

"Bejl će razgovarati sa trenerom Reala Đulenom Lopetegijem i videćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << šta će se desiti", rekao je Bejlov agent Džonatan Barnet za I-Es-Pi-En.
Bejl je ugovorom za kraljevski klub vezan do 2022. godine, ali ako ostane moraće da se bori za mesto u timu sa Iskom Alarkonom i Markom Asensijom.
Real je ovog leta napravio velike promene, otišao je trener Zinedin Zidan i najbolji igrač Kristijano Ronaldo koji je prešao u Juventus, a na isti korak mogao bi da se odluči i Bejl.
Bejl je u Real stigao 2013. godine iz engleskog Totenhema i za to vreme odigrao 189 utakmica i postigao 88 golova. Za reprezentaciju Velsa je zabeležio 70 nastupa i 29 golova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bejl pregovara sa Junajtedom, Lopetegi odlučuje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2018

Fudbaler Real Madrida Geret Bejl započeo je pregovore sa Mančester Junajtedom oko mogućeg transfera i povratka na Ostrvo...Hitri napadač iz Velsa je, kao i prethodnih godina, primarni cilj "crvenih đavola" u ovom prelaznom roku, prenose britanski mediji..."Bejl će razgovarati sa trenerom Reala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.