Bejl o Real Madridu: Možda ostanem, a možda i odem

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2018, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl o Real Madridu: Možda ostanem, a možda i odem

Uoči povratka u Madrid, gde treba da se pridruži ekipi i započne pripreme za narednu sezonu, Garet Bejl je organizovao druženje sa navijačima u Kardifu, prenosi "Mocart sport".

Tom prilikom je dao neke odgovore, ali nije konkretno odgovorio da li odlazi ili ostaje na "Santijago Bernabeuu".

- Možda ostanem, a možda i odem. Treba da razgovaram sa mojim agentima. Potrebno mi je još vremena - rekao je Velšanin nakon što je "Marka" juče objavila da ga naredne nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << čeka sastanak sa trenerom Lopetegijem posle kojeg će mnogo toga biti jasnije.

Ukoliko mu bude obećana vodeća uloga u ekipi posle odlaska Kristijana Ronalda, ostanak je veoma realna opcija, u suprotnom ostaje veliko pitanje.

On je još jednom ponovio sa kakvim problemima se susretao tokom finala Lige šampiona u Kijevu, u kom je bio junak trijumfa madridskog kluba.

- Frustriran sam bio jer nisam počeo utakmicu. Ali, znao sam kad sam ušao da sam sposoban za velike stvari. Tako je i bilo - naglasio je Bejl.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.