Bejl ne prihvata smanjenje plate u Madridu

Izvor: B92, 03.Mar.2021, 23:17

Bejl ne prihvata smanjenje plate u Madridu

Garet Bejl nije spreman da prihvati smanjenje plate u poslednjoj godini ugovora sa Realom.

Reprezentativac Velsa ima jedan od najunosnijih ugovora u svetu fudbala i trenutno je na pozajmici u Totenhemu.

Garet je navodno poručio čelnicima kluba da je spreman da prihvati da mu produže pozajmicu, ali ne i da mu smanje platu.

Podsećanja radi, Velšanin godišnje na ime plate zarađuje oko 30 miliona evra, što iznosi oko 692.660 evra na nedeljnom nivou. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Do nedavno je izgledalo da će se Bejl na leto vratiti u Madrid jer je odigrao svega 229 minuta u Premijer ligi i 782 u svim takmičenjima.

Nedavno je bio impresivan na meču sa Barnlijem, bio mu je to prvi start u Premijer ligi još od 2013. i susreta sa Sanderlendom, posle kojeg je otišao put Španije.

Na meču sa Barnlijem je postigao dva gola, a ostvario je i asistenciju i naterao Žozea Murinja i sve u klubu da razmisle o tome da ga zadrže i naredne godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.