Bejl meč protiv Srbije počinje na klupi

Izvor: Press, 09.Sep.2013, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl meč protiv Srbije počinje na klupi

Novi igrač madridskog Reala ima problema sa povredom prepona, zbog čega je propustio i duel sa Mekedoncima u Skoplju prošlog petka, koji su Velšani izgubili 2:1.

"Razgovarao sam sa Bejlom pre utakmice sa Makedonijom. Ne smemo da rizikujemo s njim ili bilo kojim drugim fudbalerom, moramo da ih vratimo klubovima u istom stanju u kakvom su došli. On je odličan atleta, trenirao je tri dana, ali nije spreman", rekao je Kolman za lokalne medije.

Kolmen za meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sa Srbijom neće moći da računa ni na suspendovanog kapitena Ešlija Vilijamsa i povređenog Džonatana Vilijamsa.

Utakmica između Velsa i Srbije igra se sutra od 20.45 sati u Kardifu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo zašto Bejl neće na Mihine Orlove: Moramo zdravog da ga vratimo u Real

Izvor: MozzartSport.com, 09.Sep.2013

Najskuplji fudbaler sveta Geret Bejl neće početi meč protiv Srbije u kvalifikacijama za Prvenstvo sveta u Brazilu, potvrdio je selektor Kris Kolmen. Novi igrač madridskog Reala ima problema sa povredom prepona, zbog čega je propustio i duel sa Mekedoncima u Skoplju prošlog petka, koji su Velšani...

Nastavak na MozzartSport.com...

Bejl meč protiv Srbije počinje na klupi

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Sep.2013

Najskuplji fudbaler sveta Geret Bejl neće početi meč protiv Srbije u kvalifikacijama za prvenstvo sveta u Brazilu, otkrio je selektor Velsa Kris Kolmen.. (FOTO: AP). Novi igrač madridskog Reala ima problema sa povredom prepona, zbog čega je propustio i duel sa Mekedoncima u Skoplju prošlog petka,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.