Bejl: Imamo u timu neka vrlo umorna tela

Izvor: B92, 20.Jun.2021, 22:58

Bejl: Imamo u timu neka vrlo umorna tela

Kapiten Velsa Geret Bejl nije se proslavio protiv Italijana u 3. kolu grupe A, njegova selekcija je izgubila rezultatom 1:0, ali je on srećan plasmanom dalje.

"Zmajevi" su uspeli da izbore drugo mesto u grupi zahvaljujući boljoj gol-razlici od Švajcarske, koja će strepeti do krajnjeg poretka trećeplasiranih timova.

"Znali smo da će biti teška utakmica od starta. Bilo je puno defanzive sa naše strane i trčanja, pa sada imamo u timu neka veoma umorna tela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ", rekao je Bejl posle meča.

"Ali ponosan sam na momke, hteli smo da probamo i ostvarimo bolji rezultat, ali ni ovaj poraz ne pravi razliku i svakako smo drugoplasirani. Morali smo 'duboko da kopamo' i sada moramo da se oporavimo. Svi će se izdići i ponovo ćemo biti na nivou", poručio je Bejl.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.