Bečirović je novi trener Olimpije

Izvor: MVP.rs, 23.Feb.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bečirović je novi trener Olimpije

'Zmajčeki' su izgubili strpljenje za dosadašnjeg stratega Pipana.

Union Olimpija je jedno vreme bila ozbiljan kandidat za plasman u plejof ABA lige. Ali, odlaskom Mirze Begića, mnoge su se stvari promenile, a nedavno je klub napustio i Sasu Salin. Odlasci su samo jedan deo problema sa kojim se već tradicionalno suočavala ljubljanski klub, koji je novi neuspeh doživeo u polufinalu Kupa Slovenije, gde je ispao od Zlatoroga.

Nakon toga, čelnici 'Zmajčeka' su se odlučili >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << da smene Aleša Pipana i umesto njega na klupu postave Memija Bečirovića, koji će Union Olimpiju voditi do kraja sezone. Vest je objavljena na zvaničnom sajtu ABA lige.

"Pratio sam Union Olimpiju kroz celu sezonu i mogu da kažem da je to jedan simpatičan mladi tim, koji još uvek može da ostvari ciljeve zacrtane pred početak sezone. Srećan sam što je menadžment kluba u meni prepoznao trenera koji može da nastavi dobar posao u ovoj sezoni i završi je sa dobrim rezultatom. Takođe, lepo je videti da ima nekoliko mladih talenata u klubu koji će se priključiti seniorskom timu. Svestan sam teške misije koji je ispred mene, s obzirom da tim izgleda emotivno iscrpljen, a takođe ima i nekoliko problema sa povredama igrača", rekao je Bećirović nakon njegovog postavljanja.

Union Olimpija se trenutno nalazi na petom mestu ABA lige, sa tri pobede zaostatka u odnosu na četvrtoplasirani Partizan NIS.

(foto: ABA / Uroš Hočevar)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.