Baždarević trener Sošoa

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baždarević trener Sošoa

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, Mehmed Baždarević, imenovan je za trenera francuskog prvoligaša Sošoa.

Baždarević je sa novim klubom dogovorio dvogodišnju saradnju, a na klupi kluba sa "Ogust Bonal" stadiona zameniće Fransisa Žiloa, koji je nedavno preuzeo ekipu Bordoa.

Okser pronašao trenera

Nenad Kovačević povređen!

Stevanović napustio Partizan

Bosanskohercegovački stručnjak je trenersku karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << započeo upravo u Sošou, kada je radio u omladinskom pogonu, a poslednji angažman imao je u Grenoblu, na čijoj je klupi sedeo od 2007. do 2010. godine.

Sošo za sobom ima odličnu sezonu, u kojoj je zauzeo peto mesto u nacionalnom šampionatu, sa samo šest bodova manje od Marseja, koji je bio treći i izborio plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Baždarević se vratio na mesto uspeha

Izvor: Sportal.rs, 10.Jun.2011

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, Mehmed Baždarević (50), od naredne sezone sedeće na klupi francuskog Sošoa. Popularni Meha se vratio klubu u kome je proveo devet godina kao igrač (1987 - 1996), i u čijem je dresu odigrao preko 300 utakmica.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.