Bavarci žele osmeh nakon Dortmunda!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2020, 13:54

Bavarci žele osmeh nakon Dortmunda!

Sutra nas čeka "Klasiker".

Fudbaler Bajerna iz Minhena Tomas Miler rekao je da se nada da će njegova ekipa sutra "s osmehom napustiti" stadion Borusije Dortmund i tako napraviti možda i odlučujući korak ka osvajanju titule.

Lider nemačkog šampionata sutra ide u goste drugoplasiranom timu na tabeli sa četiri boda više na svom kontu.

"Za nas je ovo odlučujuća sedmica. Radujemo se utorku. Nadam se da ćemo pokazati šta nas čini jakim i da ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << s osmehom napustiti Dortmundov stadion", rekao je Miler.

Takmičenje u Bundesligi nastavljeno je pre deset dana, a u Bajernu se nadaju i da će nastaviti i trend pobeda gostujućih timova.

Naime, u 18 odigranih mečeva otkako je sezona nastavljena na deset su pobedu odneli gostujući timovi.

S druge strane, fudbaler Borusije Manuel Akanđi se nada nastavku druge serije.

"Nadam se da ćemo pobediti... Otkako sam ovde, uvek smo gubili od Bajerna u gostima, ali smo pobeđivali kući. Želim da nastavimo tu seriju", rekao je on.

Utakmica Dortmund - Bajern igra se sutra od 18.30.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.