Bavarci rešavaju goruću poziciju kod Tadića?

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2020, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bavarci rešavaju goruću poziciju kod Tadića?

Ajaks navodno odbio prvi predlog dogovora.

Tim iz Amsterdama se uvek izdvajao sjajnim klincima iz svoje akademije.

Prošlo leto su obeležili De Liht i De Jong svojim transferima u Juventus i Barselonu, izgleda da će se i Bajern Minhen "ogrebati" na naredno leto.

Meta je mladi devetnaestogodišnji Seržinjo Dest koji igra na poziciji desnog beka. Bavarci su ovog januara pozajmili Odriziolu iz Real Madrida kako bi pregrmeli narednih pola godine.

Holandski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Telegraf piše da su "kopljanici" odbili ponudu od dvadeset miliona evra za svog desnog beka tokom leta, ali da su Overmars i ekipa spremni za nove pregovore sa Bavarcima već na leto.

Dest se ove sezone probio u prvi tim Ajaksa, do sada je nastupio 28 mečeva sa učinkom dva gola i šest asistencija.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dest viđen u Minhenu - da li je Ajaksov tinejdžer novi bek Bajerna?

Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2020

U Bajernu Jozuu Kimiha definitvno video kao zadnjeg veznog u budućnosti. Iz tog razloga Hansi Flik je tražio od uprave kluba da mu dovedu desnog beka za nastavak sezone. Odluka je pala da to bude Alvaro Odriozola iz Real Madrida, ali Španac je stigao u Minhen kao privremeno rešenje. Na leto će se,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.