Izvor: RTS, 18.Maj.2022, 10:01

Batler: Nije važan broj postignutih poena, važna je pobeda

Ekipa Majamija gubila je noćas na poluvremenu utakmice protiv Bostona sa osam poena. Posle saveta trenera, Majami se probudio i uspeo da pobedi Boston sa 118:107 u prvoj utakmici finala Istočne konferencije NBA lige.
Najviše poena za Majami postigao je Džimi Batler, čak 41, a posle meča je na konferenciji za novinare govorio o svojoj efikasnosti.

Batler je, govoreći u ime saigrača >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i tima, istakao da zna šta mu je prioritet, a to nije postizanje 40 poena, već pobeda.
Kada njegov tim izgubi, ni 40 postignutih poena ne može da ga oraspoloži.
Glavni trener Erik Spolstra dodao je da se u svakoj narednoj rundi mora podići forma jer su i iskušenja veća. Istakao je i ključnu ulogu Batlera u ovoj pobedi.
U sledećoj utakmici Majami će ugostiti Boston u četvrtak uveče po lokalnom vremenu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Batler: Da sam ubacio 40 poena i izgubio bio bih besan

Izvor: B92, 18.Maj.2022

Košarkaš Majami Hita pričao je na konferenciji za medije posle pobede u prvoj utakmici finala istočne konferencije...Batler je odigrao sjajnu utakmicu, ubacivši 41 poena uz devet skokova, pet asistencija, četiri ukradene lopte i tri blokade...Posle meča pričao je kako je zadovoljan grupom igrača...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.