Batak pred Mačvu: Ofanzivno od prvog minuta

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020, 15:15

Batak pred Mačvu: "Ofanzivno od prvog minuta"

Trener fudbalera Radnučkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Mačve biti ofanzivna od prvog minuta, ali i dodao da se mora paziti kontranapada šabačkog tima.

"Znamo šta nam je činiti. Na dobrom smo putu i protiv Mačve želimo pobedu. Neće ovo biti laka utakmica", rekao je Batak, prenosi klub.

Fudbaleri Radničkog dočekuju sutra Mačvu, u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije.

Nišlije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon tri odigrana kola imaju šest bodova na svom kontu, dok su Šapčani osvojili tri boda.

Batak je naveo da Mačva ima nekoliko kvalitetnih igrača, pogotovo u napadu, i istakao da su protivnika izanalizirali "do tančina".



"Igramo kući, bićemo ofanzivni od prvog minuta, a ono od čega treba da se najviše pazimo su situacije kada izgubimo loptu na sredini terena, jer je Mačva veoma opasna u kontrama. Zbog toga moramo biti strpljivi i pažljivi, jer ne smemo da im dozvolimo takve situacije gde mogu da nas ugroze
", rekao je Batak.

"Mi imamo naš plan i od njega nećemo odstupiti. Cilj su nova tri boda i daćemo sve od sebe da ih i osvojimo", dodao je on.

Radnički će protiv Mačve igrati bez dvojice iskusnih igrača.



"Štoper Marković je protiv Novog Pazara zaradio tešku povredu i neću moći da računam na njega, a rovit je i Šljivić, tako da njih dvojica sigurno neće igrat
i", rekao je Batak.

Vezista Aleksandar Pejović je tokom ove sedmice prešao u Sarajevo, pa će na njegovoj poziciji zaigrati novajlija Todor Petrović.



"Verujemo da će nam u nastavku sezone biti od velike koristi i pokazati se kao pravo pojačanje. Svi ostali su spremni da igraju i na teren ćemo izaći u jakom sastavu, koji će biti spreman da nam donese novi trijumf",
zaključio je Batak.

Utakmica se igra sutra od 19.00 na Čairu, bez prisustva publike.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.