Izvor: Piplmetar.rs, 08.Maj.2023, 06:30

Batak ne želi da Vošin niz stane, protiv Čuke za 21. u nizu

Trener Vojvodine Radoslav Batak istakao je da je njegov tim korak bliže ostvarivanju cilja, a to je plasman u Evropu.
Nakon pobede nad Radničkim u Nišu i plasmana u polufinale Kupa Srbije, Vojvodina u ponedeljak gostuje još jednom direktnom rivalu u borbi za Evropu, ekipi Čukaričkog i Batak želi da njegova ekipa nastavi pozitivan niz.
„Mi smo već napravili veliki korak ka plasmanu Vojvodine u Evropu, međutim, teoretski i u utakmicu u ponedeljak ulazimo sa željom da to potvrdimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i obezbedimo. Svaki meč idemo na pobedu, poštujemo svakog protivnika, posebno Čukarički, koga smo u prošloj utakmici pobedili nakon pet godina. Naš cilj se zna, a to je izlazak u Evropu i teoretski sa tri ili jednim osvojenim bodom, mi bismo to i ostvarili. Još uvek nismo ispunili naš cilj i zato ćemo nastaviti da radimo naporno, da budemo bolji. Moramo i da se što bolje oporavljamo i pripremamo, jer imamo zgusnut raspored do kraja. Igramo protiv ekipa koja su u vrhu našeg fudbala, računajući i završnicu Kupa. Ovo je jedna prava prilika da se izmerimo, da vidimo gde smo i šta smo i da vidimo kakva nam je budućnost. Moramo shvatiti da se od prošlosti ne živi i da u svaku utakmicu ulazimo koncetrisani i spremni da pobedimo. Videćemo danas nakon jučerašnje utakmice kako se igrači osećaju i da ponedeljaka imamo najspremnijih prvih 11. Međutim, od prvog dana kada smo došli govorimo da je najboljih 11 čitav tim i da nam je svaki igrač bitan i da je svaki od njih učestvovao u svakom osvojenom bodu“, rekao je Batak.
Iako je cilj blizu, Batak ne želi da pozitivna serija od 21 utakmice bez poraza prestane.
„Pritisak i dalje postoji, zašto da prekinemo niz i da izgubimo neku utakmicu. Od prvog dana kada sam ovde igračima govorim da svaki poraz shvatam lično i tako je bilo i dok sam bio igrač. Osoba sam koja ne voli da gubi ni u utakmicama koje nisu zvanične. Taj pritisak koji imamo je sportski i želimo da ostanemo do kraja takmičari. Igrači na terenu moraju da znaju naše principe i svačije obaveze i da na kraju uvek mislimo na rezultat i konačni cilj“, naglasio je Batak.
Za kraj, on se osvrnuo na situaciju iz finiša utakmice u Nišu i promašeni penal Vukčevića.
„Mi ćemo danas analizirati, nisam video ništa drugo osim promašaja. Mi imamo dogovor pr

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Voša danas protiv Čukaričkog: Za potvrdu evropskih utakmica

Izvor: Radio 021, 08.Maj.2023

Fudbaleri Vojvodine gostuju danas ekipi Čukaričkog, direktnom rivalu u borbi za Evropu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.