Batak: Naš cilj se zna

Izvor: B92, 13.Maj.2020, 17:55

Batak: Naš cilj se zna

Trener Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je da je njihov cilj da u Kupu odu što dalje.

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Čukaričkog u četvrtfinalu Kupa Srbije, ali da je cilj njegove ekipe da ode što dalje u tom takmičenju.

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Čukaričkog u četvrtfinalu Kupa Srbije, ali da je cilj njegove ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ode što dalje u tom takmičenju.

"Čeka nas teška utakmica i izuzetno kvalitetan protivnik. Naravno da je bilo bolje da smo igrali kod kuće, ali šta da se radi, takav je žreb. Igra se jedan meč, neće biti kalkulisanja i na nama je da se što bolje pripremimo i da motivisani udjemo u utakmicu. Čukarički je jak rival. Radi se o jako dobro organizovanom klubu, imaju odličnog trenera i kvalitetne igrače. Ali naš cilj u Kupu se zna. Želimo da odemo što dalje, a da bismo u tome uspeli moramo da pobedjujemo jake timove", rekao je Batak, saopštio je Radnički.

Batak je rekao da je zadovoljan tokom priprema i da su igrači u mnogo boljem fizičkom stanju, nego kada su počeli treninzi pre osam dana. "U subotu nas čeka i prijateljska utakmica protiv Mladosti u Lučanima, pa ćemo tada imati neku realnu sliku u kakvom smo trenutno stanju. Radujemo se nastavku sezone, nećemo zanemariti prvenstvo, ali meč protiv Čukaričkog u Kupu nam je veoma važan", naveo je Batak.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.