Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2021, 22:09

Bartomeu: Mogli smo da dovedemo Mbapea, ali smo izabrali Dembelea

„Sportski deo kluba je tako odlučio“, kaže bivši predsednik Barse

Da li bi rezultati Barselone u poslednje tri godine bili bolji da je u napadu imala Kilijana Mbapea umesto Usmana Dembelea? A, moglo je da se dogodi...

Tog leta kada je gigant sa Nou Kampa doveo napadača iz Borusije Dortmund, vagalo se da li da, ipak, uzme brzonogog špica Monaka. Obojici je zvezda jako sijala na fudbalskom nebu.

Na kraju, kako je otkrio bivši predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Barselone Đozep Bartomeu u intervjuu za Esport3, odlučio je sportski deo rukovodstva kluba.

Mogli smo da dovedemo Mbapea. Ali, sportski sektor je izabrao Dembelea, jer je procenjeno da nam je potrebniji napadač koji širi igru, koji otvara teren“, objasnio je Bartomeu.

Koliko je bilo ispravna odluka, sada je jasno kao dan. Ne samo što je Mbape bolji igrač od Dembelea, nego je krilni napadač Barselone više vremena od dolaska proveo na bolovanju nego na terenu.

Osvrnuo se Bartomeu i na odlazak Lea Mesija sa Nou Kampa.

Istorija koju su zajednički ispisali Barsa i Mesi je jedinstvena. Voleo bih da je ostao do penzije u klubu. Odluka da ga puste ovog leta nije bila ispravna. Istekao mu je ugovor i novi nije potpisao. Zato je otišao bez obeštećenja. Mesi je najbolji fudbaler u istoriji. On je najplaćeniji igrač na svetu, jer je to zaslužio i Barsa je to mogla da plati“, ocenio je Bartomeu.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.