Bartomeu: Fabregas, Ćavi i Maskerano nisu na prodaju

Izvor: Blic, 31.Maj.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bartomeu: Fabregas, Ćavi i Maskerano nisu na prodaju

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đozep Bartomeu rekao je da Sesk Fabregas, Havijer Maskerano i Ćavi nisu na prodaju u letnjem prelaznom roku.

"Fabregas nije na prodaju, a ni ostali naši igrači nisu na tržištu", rekao je Bartomeu.

Fabregas je navodno na meti Mančester Junajteda, dok se za Ćavija i Maskerana raspituju klubovi izvan Španije.

"Maskerano je jedan od ključnih igrača na terenu, a Ćaviju ugovor ističe 2016. godine. Moramo da se oslanjamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na iskusne igrače, Ćavi je u klubu već 16 godina", dodao je Bartomeu.

Klub sa Nou Kampa, navodno, želi da angažuje Kokea iz madridskog Atletika.

"Koke je sjajan igrač, njega bi svaka ekipa poželela u svojim redovima. Siguran sam da će Atletiko želeti da ga zadrži. Takođe, mi tražimo naslednika Karlosu Pujolu, a jedan od igrača o kojem razmišljamo je i Markinjos iz PSŽ-a", zaključio je Bartomeu.

Barselona je ove sezone od trofeja osvojila samo španski Superkup.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Sesk, Šavi i Masćerano ostaju"

Izvor: B92, 01.Jun.2014, 05:30

Predsednik Barselone Đozep Bartomeu rekao je da Sesk Fabregas, Havijer Masćerano i Šavi Ernandes nisu na prodaju u letnjem prelaznom roku. "Masćerano je jedan od ključnih igrača na terenu, a Šaviju ugovor ističe 2016. godine. Moramo da se oslanjamo na iskusne igrače, Šavi je u klubu već 16...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.