Barsini navijači udarili Realove gde najviše boli! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsini navijači udarili Realove gde najviše boli! (video)

Ovo je bio "zicer".

Fudbaleri Barselone sinoć su na Bernabeu ostvarili veliku pobedu u polufinalu Kupa kralja pošto su savladali Real sa ubedljivih 3:0.

Kako to obično biva, uzbudljivo je bilo na terenu gde je meč obeležio strelac het-trika Luis Suarez, ali ništa manje interesantno nije bilo ni van njega.

El Klasiko je više od fudblaskog derbija, a navijači Barselone su znali gde da "udare" svoje rivale koji podržavaju "Kraljevski klub".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Nakon utakmice, grupa navijača "Blaugrane" prozvala je Realove rečima "Gde vam je CR7", jasno aludirajući na odlazak prve zvezde ekipe Kristijana Ronalda iz Madrida prošlog leta.

Barcelona fans singing “Where is CR7?” 😭😂 Poor Real Madrid fans #ElClásico @Cristiano pic.twitter.com/30H3lJh0JK

— Cristiano Ronaldo (@TheRonaldoTeam) 27. фебруар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Najnovija odluka saveza pred novi El Klasiko će razbesneti Real! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2019

Tenzija u španskom fudbalu nikad dosta...Nakon derbija u Kupu kralja u kojem je Barselona ubedljivo slavila u Madridu, Real će istog rivala ponovo dočekati u okviru španske Primere...Da će se zakuvati i pre meča svima je već jasno, a ni najnovija odluka saveza neće smiriti strasti...Danas je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.