Barsina ideja za špica, Englez od 120 miliona?

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsina ideja za špica, Englez od 120 miliona?

Ostale su mu dve godine ugovora i problem nije novac, već ambicija...

U Barseloni su uvereni da bi za oko 120 miliona evra mogli da dovedu Markusa Rašforda, ako ne ovog, onda sledećeg leta.

Jer, napadač Junajteda nije potpisao novi ugovor, ima još 12 meseci, ali klub može da produži još godinu dana njegovu obavezu.

Slično su učinili sa De Heom, priča se da je Rašford nezadovoljan timom, da nije toliko problem novca, već, kao i ostatak ekipe, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << veruje da klub čeka bolja budućnost.

Pregovori su stali, naime, Junajted mu nudi oko 300 000 funti nedeljno, ili negde oko 16 miliona evra po sezoni, što u Barseloni ne može da dobije.

Ali, kako rekosmo, mladi igrač želi da se bori za trofeje, Barselona je veliki mamac. Oni bi radije Rašforda nego Grizmana, pre svega jer je mlađi, ali teško je verovati da će Junajted pristati da pregovara.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stigla ponuda za De Heu!

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2019

Ako uđe u poslednju godinu ugovora na leto, Junajted nema mnogo izbora....Novi pritisak na Junajted. Naime, pošto pregovori stoje, PSŽ traži način da dovede De Heu. Španac ima ugovor do 2020. godine, ulazi u poslednjih 12 meseci, nezadovoljan je i svojim partijama i igrama tima, zaista se ne može...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.