Barsin poslednji pokušaj, sad ili nikad!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsin poslednji pokušaj, sad ili nikad!

Možda nemaju novca, ali svakako imaju nekoliko vrlo bitnih aduta...

Bitka za Frenkija de Jonga traje i ove zime.

Za supertalentovanog Holanđanina se trenutno bore tri kluba koja su se izdvojila - Pari Sen Žermen, Mančester siti i Barselona.

"Sveci" su za koplje ispred jer mogu da mu obezbede minutažu, ali i ogroman novac. Siti je bio skeptičan prema ovom potonjem, ali je na kraju odlučio da se upusti u pravu aukciju po sistemu "ko da više".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Barsa pak nema takvih mogućnosti, pa Sport navodi da će klub izneti na sto drugačije adute - status kluba, reputaciju, sličnost sa Ajaksom i Lea Mesija kao lidera ekipe.

Katalonci su jasno stavili do znanja da neće ponuditi više novca kako bi izjednačili ponudu bogatijih klubova, već da se uzdati u to da će De Jong odabrati čisto sportski motiv.

Oni takođe navode i primer Nejmara koji dve godine nakon odlaska u PSŽ za ogroman novac sada želi da se vrati na Kamp Nou željan sportskih izazova.

Postoje dve struje oko igrača - agent Ali Dursun želi jasno što veći ugovor, dok bi Frenkijev otac najradije odabrao čisto sportsku priču u Barsi.

Na kraju će igrač morati da presudi sam.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.