Barselona uzvratila Bajernu brejkom VIDEO

Izvor: B92, 27.Apr.2022, 22:28

Barselona uzvratila Bajernu "brejkom" VIDEO

Košarkaši Barselone vratili su prednost domaćeg terena u četvrtfinalnoj seriji Evrolige protiv Bajerna pobedom u Minhenu rezultatom 75:66.

Tim Šarunasa Jasikevičusa je odigrao potpuno drugačiji meč od drugog u kom su izgubili u Blaugrani, te su uz mnogo veću energiju, preciznost i kontrolu dominirali u "Audi domu".

Utakmica je otvorena sa 6:0, potom i 18:5 u korist katalonskog kluba i kasnije je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razlika samo rasla.

U nekoliko navrata je iznosila +19, a dvocifrena razlika održala se do minut pre kraja susreta.

Evroliga, četvrtfinale:

Bajern – Barselona 66:75 (1:2 u seriji)

20.30 Monako – Olimpijakos (1:1)

Četvrtak:

19.30 Anadolu Efes – Olimpija Milano (2:1)

Utorak:

Makabi – Real Madrid* 76:87 (0:3)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mirotić bolji od Lučića, Barsa vratila brejk Bajernu

Izvor: RTS, 27.Apr.2022

Košarkaši Barselone savladali su u Minhenu ekipu Bajerna 75:66 i poveli 2:1 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige. Odličnu partiju u domaćem timu pružio je Vladimir Lučić, ali je na drugoj strani fantastičan bio Nikola Mirotić. Sledeći meč na programu je u petak, takođe u Minhenu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.