Izvor: RTS, 18.Maj.2021, 08:27

Barselona traži zamenu za Ronalda Kumana

Barselona je spremna da promeni trenera ovog leta, ali su u ovom klubu iznad svega rešeni da izbegnu ono što se dogodilo nakon odlaska Valverdea, kada nisu blagovremeno spremili njegovu zamenu, prenose mediji u Španiji.
Barselona je imala kontrolu nad tabelom u La Ligi sve do 29. aprila, kada je igrala sa Granadom. Međutim, jedna pobeda u pet narednih utakmica izbacila ih je iz trke za titulu, što je samo ozvaničeno u prethodnom kolu, posle poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od Selte.

Sve ovo je pokrenulo pitanje ostanka Ronalda Kumana na klupi Blaugrane. Holandski trener ima još godinu dana ugovora i rešen je da u Barseloni ostane do njegovog isteka.
Ono što Katalonci žele da izvegnu po svaku cenu jeste podosta konfuzna situaciju nakon odlaska Ernesta Valverdea, kada je klub pokušao, bez uspeha, da dovede Ćavija Ernandeza, Maurisija Poketina, Erika ten Haga... Nakon svega stigao je Kike Setijen.
Odlazak Valverdea u ovom trenutku dodatno bi opteretio klub koji duguje skoro 1,2 milijardu evra.
Nakon duela sa Seltom, Kuman je rekao da "pitanje vezano sa njegovim odlaskom ne bi trebalo njemu da se postavlja".
I-Es-Pi-En je pisao prošle nedelje kako je Laporta kontaktirao Hanzija Ditera Flika, ali mu je rečeno da će trener Bajerna po okončanju Evropskog prvenstva preuzeti selekciju Nemačke.
Ćavi se vratio iz Katara, ali nije izvesno koliko je on spreman da se vrati u klub, u okolnostima u kojima se on nalazi.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.