Barselona pregovora sa Grizmanom, Atletiku 100 miliona

Izvor: RTS, 08.Maj.2018, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona pregovora sa Grizmanom, Atletiku 100 miliona

Čelnici Barselone pregovaraju sa najboljim fudbalerom Atletika Antoanom Grizmanom oko transfera na leto, potvrdio je prvi čovek kluba Đozep Marija Bartomeu.
Barselona je spremna da aktivira otkupnu klauzulu u ugovoru francuskog napadača i dovede ga za 100 miliona evra, što je predočila njegovom menadžeru.

"Ne želim da pričam o igračima drugog kluba. Održali smo sastanak sa Grizmanovim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << agentom prošlog oktobra... Naše prijateljstvo sa Atletikom i predsednikom Enrike Serezom je jako, pričamo o mnogo stvari", rekao je Bartomeu za katalonski radio RAC.
Grizman je četiri godine član Atletika, postigao je 110 golova, ali namerava da pređe u Barselonu kako bi osvajao trofeje jer ima samo jedan Superkup Španije sa madridskim timom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barselona pregovora sa Grizmanom, Atletiku 100 miliona

Izvor: Vesti-online.com, 08.Maj.2018

Čelnici Barselone pregovaraju sa najboljim fudbalerom Atletika Antoanom Grizmanom oko transfera na leto, potvrdio je prvi čovek kluba Đozep Marija Bartomeu...Barselona je spremna da aktivira otkupnu klauzulu u ugovoru francuskog napadača i dovede ga za 100 miliona evra, što je predočila njegovom...

Nastavak na Vesti-online.com...

POTVRĐENO: Barsa plaća Grizmanovu klauzulu od 100.000.000 evra! Počinje bitka finansijske moći

Izvor: MozzartSport.com, 08.Maj.2018

Mesecima unazad se spekuliše, poslednjih sedmica se naglas priča, a sada je izgleda sve jasno - Barselona na leto plaća madridskom Atletiku otkupnu klauzulu za Antoana Grizmana od 100.000.000 evra! Najuticajnija, ujedno i najmoćnija stanica u Španiji sa sedištem u Madridu, Kadena Ser, pod vinjetom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.