Barselona pala u Vigu, Selta umalo prokockala tri gola fore

Izvor: Press, 03.Okt.2016, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona pala u Vigu, Selta umalo prokockala tri gola fore

Fudbaleri Selte napravili su iznenađenje, pošto su u Vigu pobedili Barselonu sa 4:3 (3:0), u poslednjoj utakmici 7. kola španske Primere.
foto: tanjug.rs
Fudbaleri Selte napravili su iznenađenje, pošto su u Vigu pobedili Barselonu sa 4:3 (3:0), u poslednjoj utakmici 7. kola španske Primere.

Selta je odigrala furiozno prvo poluvreme i nokautirala Barselonu sa tri razlike golovima Pionea >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Sista u 22, Jago Aspas u 31. i autogolom Žeremija Matjea u 33. minutu.

Činilo se da je pitanje pobednika na Balaidosu bilo rešeno, ali su se gosti u razmaku od samo šest minuta vratili preko Ðerara Pikea u 58. i Nejmara iz penala u 64. minutu i vratili neizvesnost utakmici.

Seltu je do trijumfa "pogurao" golman Katalonaca Mark-Andre Ter Štegen 10 minuta pre kraja, svojim drugim velikim kiksom večeras, jer je prilikom ispucavanja pogodio Pabla Ernandeza i lopta je završila u njegovoj mreži.

Pike je u 87. minutu uneo dodatnu neizvesnost, ali nije bilo vremena da Barselona izbegne drugi poraz zaredom u Vigu, u kojima je primila ukupno osam golova.

Srpski vezista Nemanja Radoja odigrao je ceo meč za domaći tim na visokom nivou, iako je skrivio penal.

Ranije danas, madridski Real nije uspeo da slavi protiv Eibara 1:1, ostvarivši četvrti uzastopni remi, pa sada deli prvo mesto sa gradskim rivalom Atletikom koji je trijumfovao u Valensiji 2:0.

Katalonci su tek četvrti sa dva boda manje od vodećeg dvojca, dok je Sevilja između sa 13 bodova.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.