Barselona je klub iz mojih snova

Izvor: B92, 31.Maj.2022, 23:15

"Barselona je klub iz mojih snova"

Holandski fudbaler Frenki De Jong želi da ostane u Barseloni.

U prethodnom periodu spekulisalo se dosta o njegovom odlasku sa Nou Kampa. Kao najverovatnija sledeća destinacija u njegovoj karijeri pominjao se Mančester junajted.

Međutim, De Jong je demantovao te vesti i stavio tačku na priče o odlasku i Barselone. Nedavno je i kupio novu kuću u Barseloni i sve je izvesnije da će ostati u ekipi koju sa klupe vodi Ćavi.

"Želim da ostanem u Barseloni. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Rekao sam to i ranije – Barselona je klub iz mojih snova", rekao je De Jong za ESPN.

Osvrnuo se i na priče o odlasku iz Barselone.

"Ne želim više da govorim o glasinama. Osećam se dobro u Barseloni", dodao je De Jong.

De Jong je ove sezone za Barselonu odigrao 46 utakmica u svim takmičenjima. Postigao je četiri gola i zabeležio pet asistencija.

U Barselonu je dođao 2019. godine iz Ajaksa u transferu vrednom 75 miliona evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.