Barselona demolirala selekciju Tajpeja

Izvor: Sportal.rs, 11.Okt.2014, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona "demolirala" selekciju Tajpeja

Košarkaši Barselone završili su azijsku turnejuviše nego ubedljivom  pobedom nad selekcijom elitne lige Tajpeja, u Tajvanu, rezultatom 127:57. Prvi strelac prvaka Španije bio je 19 - godišnji Hrvat Mario Hezonja koji je postigao 20 poena. Još šestorica igrača katalonskog tima bila su "dvocifrena", Aleks Abrinjes je dodao 17 poena, Tibor Plajs i Boštjan Nahbar ubacili su po 12, Tomas Dešon je postigao 11, dok su Bred Oleson i Ante Tomić utakmicu završili sa 10 poena. U poraženom sastavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Liou Čeng je bio najefikasniji sa 22 poena.

Barselona se, kao što to i rezultat govori, poigrala sa nejakim domaćim timom, odmah od starta se rezultatski "odlepila", da bi u nastavku u egzibicionom ritmu, efektnim potezima igrači "blaugrane" dizali na noge oduševljene Azijate.

Barselona je pre selekcije Tajpeja, savladala i kineski tim Žeiđang Lajons.

(Foto: MN Press

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.