Barsa želela da pazari u Torinu, Juve tražio previše!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa želela da pazari u Torinu, Juve tražio previše!

Mogla je da se odigra još jedna velika trampa ovog leta.

Kako prenose italijanski i španski mediji, malo je nedostaljalo da Barselona i Juventus obave "trejd" tokom letnje pijace.

Naime, Barsa je bila zainteresovana za italijanskog reprezentativca Federika Bernardeskija, dok je sa druge strane, Juve hteo Ivana Rakitića.

Prema portalu "transfermarkt.com" vredost ove dvojice igrača se procenjuje na 40 miliona evra i čini se da bi klasična razmena bila fer.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ipak, u Juveu veruju da Bernardeski vredi više, pa su od Katalonaca tražili još i novac.

Želeli su 23 miliona i Ivana Rakitić u zamenu za sjajnog Federika Bernardeskija.

Ipak, Barsa nije želela da daje novac, imali su ideju da obave direktnu razmenu igrač za igrača, pa su se na kraju povukli.

Interesantno je i da su oba igrača bila veoma zainteresovana za trampu, posebno Rakitić, koji je želeo u Juve.

Ipak, preveliki zahtevi "Stare dame" doveli su do prekida pregovora, ali se ističe da će Juve u januaru pokušati da dovede Rakitića i da bi možda otpisani Emre Džan mogao da bude uključen u pregovore ovog puta.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.