Barsa traži jeftino rešenje, dva imena u igri!

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa traži jeftino rešenje, dva imena u igri!

Katalonci ne žele preterano da potroše.

Barsa je odredila prioritete za naredni prelazni rok, a jedan od prioriteta, po svemu sudeći, nije i pozicija levog beka.

Đordi Alba je neprikosnoven na tom mestu, ali je jasno da mu je potrebna zamena, neko ko bi mogao da ga odmeni u kupu i u ligaškim mečevima manjeg značaja, kako bi španski reprezentativac izbegao povrede i bio još spremniji za najvažnije mečeve u sezoni.

Ipak, svesni su današnjeg stanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na tržištu i neće pokušavati da angažuju neka kvalitetnija rešenja, pa je, kako stoje stvari, knjiga spala na dva slova.

Dve opcije su ponuđene Barseloni, u pitanju su Alberto Moreno iz Liverpula i Aleks Moreno iz Rajo Valjekana.

Alberto ostaje bez ugovora na "Enfildu" i za njega ne bi bilo potrebno nikakvo obeštećenje.

Što se tiče Aleksa Morena, on može da igra i kao levi bek i krilo, slično kao i Alberto, a jedan deo svoje omladinske karijere proveo je u Barseloni.

On bi svakako bio dostupno rešenje, kako je sva prilika da će Rajo od naredne sezone ponovo igrati u nižem rangu takmičenja.

Dakle, Moreno će najverovatnije biti alternativa za Albu naredne sezone, samo ostaje da se vidi da li Alberto ili Aleks.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.