Barsa traži bombu, ceh plaća špansko čudo od deteta?

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020, 20:38

Barsa traži "bombu", ceh plaća špansko čudo od deteta?

Ova sezona ga je u potpunosti predstavila, ali naredna bi mogla biti veći izazov.

Katalonci traže pojačanja na sve strane.

Za sada se izdvajaju dva imena, izvesno je da će Lautaro Martinez ili Nejmar zaigrati pored Mesija na "Kamp Nou". Ovo bi međutim napravilo pravu gužvu u napadu iako bi igrači poput Kutinja napustili redove šampiona Španije.

Najveću cenu će ipak po svemu podneti Ansu Fati.

Tinejdžer je ove sezone srušio sve žive >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekorde u prvom timu Katalonaca, ali mu je minutaža ugrožena.

Barsa će pored Mesija i Suareza imati i Grizmana, Brajtvajt je tu, očekuju se dolasci pomenutih Nejmara ili Lautara dok mladi Trinkao već kaparisan što bi za tinejdžera bila možda i prejaka konkurencija.

Sedamnaestogodišnjak je odigrao svega dvadesetak minuta u poslednje tri utakmice, videćemo šta Barsa planira sa njim. Po španskim medijima provlači se ideja pozajmice što za mladog igrača jeste dobra opcija, pre svega zbog bolje minutaže.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.