Barsa se vraća po novog Ibrahimovića?!

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2019, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa se vraća po 'novog' Ibrahimovića?!

Mladi Šveđanin je već jednom odbio Katalonce.

Španski klub traži svežu krv u napadačkim redovima, nekog ko je spreman na rotaciju uz tutorisanje od strane Leo Mesija i Luisa Suareza.

Urugvajac gazi 33. godinu tako da je pravo vreme za pronalaženje 'B' plana kada Urugvajac zataji, prema pisanju Mundo Deportiva Kalonci su se vratili staroj meti - u pitanju je Aleksander Isak!

Devetanestogodišnji napadač je igrač Borusije Dortmund, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovu polusezonu provodio u holandskoj Erediviziji u redovima Viljem II.

Šveđanin je svojevremeno na stolu imao ponudu Barselona, Real Madrida i minhenskog Bajerna, ali je zarad boljeg razvoja i standardne minutaže odabrao "Milionere" koji su sledećeg leta doveli neverovatnog Alkasera, te je Šveđanin morao na pozajmicu.

U Erediviziji je od januara, odigrao je za sada deset utakmica na kojim je zabeležio neverovatnih deset golova, što je svakako ponovo skrenulo pažnju evropskih velikana.

Videćemo da li će mladi Isak ovog puta prihvatiti ponudu Katalonaca i pođe stopama Usmana Dembelea, koji je konačno krenuo da opravdava uložena sredstva.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.