Barsa se nameračila na defanzivca Votforda

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020, 20:59

Barsa se nameračila na defanzivca Votforda

Barselona želi po svaku cenu da dovede mladog fudbalera Votforda.

Ekvadorac iz Votforda koji je trenutno na pozajmici u Osasuni, Pervis Estupinan, nalazi se na meti Barselone već nekoliko meseci.

Ovaj fudbaler još uvek nije odigrao niti jedan meč za Votford, a mogao bi da donese veliki novac ovom klubu u slučaju da ga Barselona kupi ovog leta.

Radi se o levonogom fudbaleru koji igra na poziciji levog beka i ove sezone je počeo 27 od 28 utakmica ovog tima.

Barsa sprema ponudu od 10 miliona evra, a ukoliko se transfer realizuje, sprema mu se nova pozajmica, ovoga puta u Valjadolid.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan odbio pariske milione!

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020

Dobra ponuda stigla u Milano, ali je odbijena...PSŽ je želeo vezistu Milana, ali ga neće dobiti tek tako...Kako prenose francuski mediji, PSŽ je ponudio čitavih 30 miliona evra za fudbalera po imenu Ismael Benaser, momka koji je bio i najbolji fudbaler Afričkog kupa nacija...Alžirac koji igra...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.