Barsa se dogovorila sa Ajaksom, ali...

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa se dogovorila sa Ajaksom, ali...

Sada je situacija obrnuta, klubovi imaju dogovor, ali posao daleko od završetka...

Barselona je krenula u poslednji pokušaj, naime oni su se dogovorili sa Ajaksom da cena De Lihta, bez bonusa bude 75 miliona evra.

Dva kluba imaju dobre odnose i Holanđani su prihvatili ponudu.

Da li to znači da je letnja saga završena?

Ne, jer De Liht ima mnogo bolju ponudu iz Pariza. Naime, on bi zarađivao ogroman novac, oko 13 miliona po sezoni, Barsa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << može da mu ponudi 7 u najboljem slučaju, uz razne klauzule ugovora.

Razlika nije mala, a problem je izgleda i u šansi koju kapiten Ajaksa očekuje.



"Ništa nije odlučeno, idem na odmor, ima još vremena. Ono što je važnije od novca, za mladog igrača je da igra standardno"
, tvrdi De Liht.

Za to je veća šansa u Parizu nego u Barseloni, gde bi ga Valverde koji ima formiran štoperski par Pike-Lengle, postepeno uvodio u sistem.

Da li se sada De Liht, koji je bio zagrejan za Barsu predomišlja, ili traži razlog da zbog novca ode u Pariz, teško je reći.

Analitičari smatraju da je izabrap PSŽ, ali većina, poput Denija Marfija, nekadašnjeg fudbalera Liverpula veruje da kapiten Ajaksa greši...

Njega je u nedelju posle finala LN, Kristijano Ronaldo pozvao da mu se pridruži u Juventusu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

De Liht: Ne znam da li je vreme za odlazak u Barselonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2019

Kapiten fudbalera Ajaksa Matijs de Liht priznao je da klub iz Amsterdama dogovorio cenu transfera sa Barselonom od 75 miliona evra, ali da se on premišlja jer želi da izabere sredinu gde će standardno da igra...Holandski 19-godišnji štoper želi da nastavi razvoj i garancije da će imati minutažu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.