Barsa prebacuje milijardu!

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa prebacuje milijardu!

Čak dvanaest meseci pre zacrtanog cilja.

Danas je na sastanku direktora priznata pozadina transfera De Lihta u Juventus, po tvrdnjama katalonskih čelnika presudio je novac i bolji porezni sistem po samom fudbalera.

Ipak, u toku sastanka su izneti i sledeći podaci - branilac titule šampiona Španije će tokom ove sezone prebaciti milijardu evra po pitanju profita kluba. Ova cifra se, po priznanju potpredsednika kluba  Tombasa, planirala tek za godinu dana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Katalonci jestu trošili, došli su Grizman i De Jong koji su klub koštali dosta, ali ih je napustio Kutinjo te se napravila velika olakšica po pitanju plata igrača.

Plate su snižene sa tri procenata, ali su Tombas i direktor Grau izjavili da će Barselona nastaviti sa prodajom igrača kako je to glavni profit kluba.

Ostaje da se vide dalji transfer planovi, da li se planira povratak po Nejmara, ali je sigurno da nas očekuju velika trošenja kluba i u narednim prelaznim rokovima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsa kuca na vrata Old Traforda, Junajted reaguje!

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2019, 20:31

"Crveni đavoli" žele da sačuvaju jednog od najtalentovanijih fudbalera u svojoj generaciji...Mančester junajted želi da zaštiti neke od svojih najtalentovanijih fudbalera iz akademije...Prema pisanju lokalnih medija, Junajted je krenuo u pregovore oko produžetka ugovora sa Anhelom Gomesom...Ofanzivni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.