Barsa popustila, Nejmar debituje!

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2017, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa popustila, Nejmar debituje!

Najavljivano je drugačije, ipak je Barselona popustila.

Sertifikat koji Barselona nije bila u obavezi da izda sve do 18. avgusta po kome Nejmar nije mogao da zaigra za PSŽ sve dok UEFA ne primi to vredno parče papira, danas je stigao na mesto odredišta.

Nejmar će, dakle, imati pravo da igra u narednoj utakmici Lige 1, što znači da će protiv Gengana imati svoj debi u dresu PSŽ-a.

Barselona je na kraju popustila, pokazala da se radi o velikom klubu i da nije imala nameru da naudi Nejmaru i PSŽ-u, kako su neki pisali, već da je stvar bila tehničke prirode.

Utakmica između Gengana i PSŽ-a igra se u nedelju od 21 čas.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Više nema prepreka - Nejmar debituje u nedelju!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2017, 13:15

Najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji igre moći će da debituje za Pari Sen Žermen u predstojećem duelu sa Gengamom...Brazilski internacionalac Nejmar realizovao je prošle nedelje transfer u Pari Sen Žermen ali nije bio u prilici da u prvom kolu Lige 1 upiše debi u dresu novog kluba...Novog člana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.