Barsa pobedila u Južnoj Africi, sjajan gol Dembelea

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2018, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa pobedila u Južnoj Africi, sjajan gol Dembelea

Barselona se danas sastala sa najboljim timom Južne Afrike, Sandaunsima, i uspela je da slavi bez velikih problema.

Ekipa Barselone je nakon završetka sezone danas igrala u Južnoj Africi protiv najboljeg tima te države, Mamelodi Sandaunsa.

Barsa je meč počela u prilično jakom sastavu, igrali su Luis Suarez, Rakitić, Inijesta, Buskets, Ter Štegen, Dembele, dok su na klupi ostali Kutinjo, Mesi, Pike, Paulinjo...

Već u trećem minutu velika greška odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampiona Južne Afrike, Osman Dembele je presekao loptu, prevario svog protivnika i poslao loptu u suprotan ugao za 0:1. Sjajan potez i možda nagoveštaj dobrih igara naredne sezone.

Luis Suarez je u 18. minutu povisio na 2:0 nakon odlične akcije, da bi u 66. minutu Andre Gomeš iskoristio veliku grešku odbrane Sandaunsa i povisio na 3:0.

Domaći stižu do počasnog gola u 76. minutu Vilakazi je iskoristio prostor u odbrani i pogodio mrežu za konačnih 3:1.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MEČ U ČAST 100 GODINA OD ROĐENJA NELSONA MANDELE: Barselona pobedila šampiona Južne Afrike

Izvor: Kurir, 16.Maj.2018

Fudbaleri Barselone pobedili su danas u Johanesburgu šampiona Južne Afrike, ekipu Mamelodi sandauns, sa 3:1 u prijateljskom meču koji je odigran u sklopu obeležavanja 100 godina od rođenja Nelsona Mandele.

Nastavak na Kurir...

Rajko blista, odbranio i penal! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2018, 15:34

Sjajna forma srpskih golmana pred odlazak na Mundijal...Ko će biti srpski broj 1 na Mundijalu u Rusiji?..Konkurencija je velika, najveće šanse se daju Vladimiru Stojkoviću, ali daleko od toga da nema ko da ga zameni...Marko Dmitrović je bio sjajan ove sezone u Eibaru gde je proglašen za najboljeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.