Barsa od lošeg ka lošijem, Real ubedljiv

Izvor: B92, 11.Maj.2017, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa od lošeg ka lošijem, Real ubedljiv

Barselona poražena je kod kuće od ekipe Tenerifea 73:65, dok je Real iz Madrida bio ubedljiv protiv Huventuta 95:70 u 33. kolu Endesa lige.

Izabranici Jorgosa Barcokasa od starta utakmice nisu izgledali dobro na terenu, što je aktuelni šampion Lige šampiona iskoristio.

Ovom pobedom tim Hesusa Vidorete izjednačio se na tabeli ACB lige sa Barselonom pa sada obe ekipe imaju po 21 trijumf.

Najefikasniji kod gostiju bili su Aron Dornekamp sa 20 poena i Jorgos >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bogris koji je ubacio 12, dok su Katalonce predvodili Ante Tomić sa 16 i Viktor Klaver sa 11 poena.

Ekipa Pabla Lasa nastavila je da “melje“ protivnike u domaćem prvenstvu pošto su ubedljivo savladali Huventut.

Madriđani su tokom svake četvrtine pravili veliku razliku, a najefikasniji bili su Serhio Ljulj sa 21 poenom i Džefri Tejlor sa 15. U poraženom sastavu odličnu partiju pružio je Luka Bogdanović ubacivši 16 poena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.