Barsa neće Dibalu, ali Juve hoće legendarnog štopera Katalonaca?

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2017, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa neće Dibalu, ali Juve hoće legendarnog štopera Katalonaca?

Navodno će u januaru otići ponuda...

Barselona je demantovala priče da je dva puta želela Dibalu, ali da je odustala jer on ne bi bio zamena za Nejmara.

"Nije istina, on je sjajan igrač, ali nas ni u jednom trenutku nije zanimao", kaže predsednik Bertomeu.

Sa druge strane Juve cilja dvojicu fudbalera Katalonaca, jedan je Inijesta koji ima ponudu da dođe na leto, a drugi Pike koga žele već u januaru.

Veruje se da bi Pike mogao narednog leta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da napusti Barselonu i on je u nekoj vrsti sukoba sa čelnicima. Ima ponude iz Engleske, ali i MLS, no u 30. godini Juventus bi mogao da bude odličan izbor.

Prema tvrđenju italijanskih medija, već mu je predstavljena ponuda. Ipak, teško je verovati da bi ga Barselona pustila na zimu. Što se Inijeste tiče, na njemu je odluka, ali Bertomeu je uveren da će i on i Mesi ostati u klubu.

Barsa inače sledećeg utorka dočekuje Juventusa na otvaranju Lige šampiona, silno su motivisani da se osvete za brutalnu eliminaciju u četvrtfinalu prošle sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.