Barsa mora da reaguje, dva štopera iz Primere su prve mete

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2018, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa mora da reaguje, dva štopera iz Primere su prve mete

Štoper mora da stigne u Barselonu tokom januara, izgleda da su se prilično prevarili što su prodali Jerija Minu.

Tomas Vermalen je zadobo povredu tokom reprezentativne dužnosti, a Samjuel Umtiti je već povređen i nešto mora da se preduzme u Barseloni jer su u nedostatku sa štoperima.

Da li je transfer pravo rešenje?

Izgleda da su u Barsi pogrešili što su prodali Jerija Minu, sada bi imao prostora da igra u katalonskom klubu i ne bi morali da tragaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za zamenom.

Dvojica su meta u januarskom prelaznom roku, biće to Đene Dakunam iz Hetafea i Unaj Nunjez iz Bilbaa.

Dakunam ima otpusnu klauzulu od 35 miliona evra, ovaj momak iz Toga je impresionirao ove sezone i nema sumnje da u madridskom klubu trljaju dlanove nakon interesovanja Barselone, Sevilje, Viljareala i ostalih klubova.

Sa druge strane, Nunjez koji ima 21 godinu nije u planovima Eduarda Beriza, koristi ga samo sa vremena na vreme, ali ga Barselona prati i mogla bi da pokuša da ga dovede u svoje redove u januarskom prelaznom roku.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.