Barsa kad joj vreme nije, ali Zvezda ide po pobedu!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa kad joj vreme nije, ali Zvezda ide po pobedu!

Vršilac dužnosti šefa struke "crveno-belih" ne krije ambicije ekipe u sutrašnjem susretu sa favoritom.

Košarkaši Crvene zvezde sutra dočekuju Barselonu u Beogradu, a susret sa Kataloncima stiže u nezgodnom trenutku.

Nakon odlaska Milana Tomića sa mesta trenera "crveno-belih", ekipu će do daljnjeg predvoditi njegov dosadašnji pomoćnik Andrija Gavrilović.

"Svi znaju snagu i ciljeve Barselone ove sezone. I mi smo svesni toga, ali se naš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zadatak zna – da 'napadnemo' pobedu na svakoj utakmici Evrolige koju igramo ove sezone. Verujemo da možemo, a naša filozofija je da svako treba da pokaže na terenu da je bolji od Crvene zvezde. Pozivam naše navijače da nas podrže, ne krijemo da je specifičan trenutak, ali baš zato sada očekujemo još veću i bučniju podršku sa tribina, ubeđeni smo da ona neće izostati", smatra Gavrilović.

Prvotimac Ognjen Dobrić istakao je da je Barselona dovela veliki broj kvalitetnih pojačanja tokom leta.

"Ulazimo u ovu utakmicu spremni, očekuje nas jedna od ekipa koja je mnogo uložila u velika pojačanja, Mirotić, Abrines, Dejvis, Higins, Dilejni… tu je trener Svetislav Pešić, sve sa jasnim ciljem da se plasiraju vrlo visoko, čak i do  trofeja Evrolige. Međutim, mi radimo naporno, i želimo da se prikažemo pred našim navijačima u najboljem svetlu. Verujem da uz bučnu podršku sa tribina možemo do dobrog rezultata koji bi nam doneo mnogo u nastavku i na početku ovog mini ciklusa u kome nas očekuju čak četiri utakmice u narednih sedam dana", smatra Dobrić.

"Crveno-beli" će u ovaj meč ući bez Ognjena Kuzmića koji je ušao u trenažni proces i Derika Brauna koji će se oporavljati naredne dve sedmice.

Utakmica između Crvene zvezde i Barselone u hali "Aleksandar Nikolić" igra se od 21 sat.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.