Barsa je ovo dugo čekala: Mesi igra protiv Hefaea

Izvor: Blic, 07.Jan.2014, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa je ovo dugo čekala: Mesi igra protiv Hefaea

Fudbaler Barselone Lionel Mesi oporavio se od povrede i nastupiće u sredu u meču osmine finala Kupa kralja protiv Hetafea, rekao je trener katalonskog tima Herardo Martino.

"Leo se oseća dobro i trenirao je bez ikakvih problema. Spreman je da igra protiv Hetafea. Svi u klubu su srećni što se vraća na teren, a u sutra ćemo odlučiti da li će meč početi u prvoj postavi ili će ući sa klupe", rekao je Martino.

Mesi je propustio poslednja dva meseca jer je na utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa Betisom pokidao ligamente levog kolena.

Argentinski napadač je sa 13 godina došao iz Njuels Old Bojsa u Barselonu, za koju je odigrao 395 utakmica i postigao 327 golova

U dosadašnjem toku sezone Mesi je za tim sa Nou Kampa odigrao 16 utakmica i postigao 14 golova.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsa je ovo dugo čekala: Mesi igra protiv Hefaea

Izvor: Dzungla.org, 07.Jan.2014

Fudbaler Barselone Lionel Mesi oporavio se od povrede i nastupiće u sredu u meču osmine finala Kupa kralja protiv Hetafea, rekao je trener katalonskog tima Herardo Martino.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.